Ensimmäinen luonnoslehtiö

Tadaa~

Tämä on ensimmäinen vihkoni, jonka suostun myöntämään luonnoslehtiökseni. Eräs toinenkin oli, se, missä oli niitä pieniä oransseja ruutuja, mutta se oli niin huono, etten suostu pitämään sitä ensimmäisenä luonnoslehtiönäni. Yleensä tein merkintäni vain tavalliselle kopiopaperille.
 

Vähän oli huono tussiterä tuossa kannessa. Tuli liikaa mustetta kerralla. Ja Helena sai tekstistä vähän väärän käsityksen.

Patren ja tiedostojen taisto

Väärä väri

Oli kova taisto siitä, haluanko säilyttää värit ja pitää paperin tuollaisena harmaana, vai mustavalkoinen jolloin paperi olisi ollut valkoista.  Mutta tähän päädyin. Ehkä on mahdollista saada sekä värit että valkoinen paperi yhdessä, mutta enhän minä ossoo.

1 kommentti - “Ensimmäinen luonnoslehtiö”

  1. Kantarelli Kirjoittaa:

    Heissan. Eilen löysin tämän sun blogisi, ja olen kaikki sarjakuvat jo tainnut lukea läpi. 😀 Oot tosi hyvä piirtämään, ja näitä oli hauska lukea. Toivottavasti teet lisää, huomasin että viimenen merkintä oli vuoden 2010 maaliskuulle. Ethän lopettanut oo? 🙁 Tämä sarjakuvablogi on lukemisen arvoinen!

    PS: Olin itsekin ennen todella ahkera piirtäjä, mutta lopetin jossain vaiheessa ties minkä takia. Mutta nyt, kun sain kaikki sarjakuvasi luettua, tuli sellainen fiilis että pitäis päästä piirtämään! Kiitos siitä ja hyvää kesää! 🙂

Jätä vastaus